Magyar várak könyv

A gyilkos lányai

3/7/ · Könyv ára: Ft, A gyilkos lányai - Randy Susan Meyers, Egy anya olyat kért, amit lehetetlen megtenni. Egy apa olyat tett, amit nem lehet megbocsátani. Lulu és Merry gyerekkora sosem volt felhőtlen, de a legnehezebb időszakok, a legbántóbb szavak, a l5/5(1).
Olvass tovább

Nincs mit veszítened

Nincs mit veszítened. Két kisváros a semmi közepén Coloradóban. Hope &#; a reménység, és Despair &#; a kétségbeesés városa. Közöttük semmi, csak néhány kilométernyi üres út. Azt hinné az ember, hogy a két várost csak ez a pár.
Olvass tovább

Romana 582. (Olthatatlan lángok )

Könyv ára: Ft, Romana (Olthatatlan lángok) - Mcmahon Barbara, Fiatalon meghalt barátnője gyermekének apja után kutatva vetődik el Mariella az olasz üdülőfaluba. Megismerkedik Cristianóval, a jóképű tűzoltóval, aki azért vonult el a világtól, hogy5/5(1).
Olvass tovább

Tizenkilenc levél

J.L. Perry TIZENKILENC LEVÉL című ellenállhatatlan, érzelmes művét, ami ban megnyerte az ausztrál romantikus írók az Év Romantikus Regénye díját. Megnevettet és megríkat majd. Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!5/5(4).
Olvass tovább

Energiakódok - 7 lépés a testi-lelki gyógyulásért és egy jobb életért

Dr. Sue Morter: Energiakódok - 7 lépés a testi-lelki gyógyulásért és egy jobb életért [eKönyv: epub, mobi] 0% kedvezménnyel csak Ft a creacioneslorenzo.com-nál. (Ezoterika; kiadás éve: ; oldal) Olvasson bele a könyvbe!
Olvass tovább

Polgári eljárásjog II.

A őszén, a Wolters Kluwer Kiadó gondozásában kiadott Polgári eljárásjog I. c. kötet a Miskolci Egyetem, a Debreceni Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karai, valami.
Olvass tovább

Nyomtalanul

Egy szolgálatteljesítés közben vétett hiba miatt a tehetséges, de öntörvényű nyomozót, Carl Morc-ot parkolópályára állítják, és megbízzák, hogy egy alagsori irodában irányítsa a Q-ügyosztály munkáját. Társa, Assad segítségével megoldatlanul lezárt ügyeket vesznek újra elő, hogy szelektálják és átolvassák a régi aktákat. Egy nap kezükbe kerül egy /10().
Olvass tovább

Egy életed van

Könyv ára: Ft, Egy életed van - Dr. Csernus Imre, Sok-e a 28 ezer, vagy kevés? - teszi fel a kérdést az előadásain dr. Csernus Imre. Nem forintban, hanem napban, mert átlagosan ez a 77 év az, amennyi jut nekünk ezen a földön. Éppen ezért, figyelmeztet4/5(56).
Olvass tovább

Egy földterület növénytakarójának változása

3/7/ · Könyv ára: Ft, Egy földterület növénytakarójának változása - Oravecz Imre, Az ben megjelent könyv hangsúlyos eleme a változás és annak természetrajza. A kötet átmenet a pályakezdő Héj és a későbbi nagy művek között. Kitágul a költői világ, megjel5/5(1).
Olvass tovább

Összecsapás a föld alatt

Sorszám Cím Összecsapás a föld alatt Kiadva Kiadó Danubius Kódex Kft ISBN Műfaj Kisregény Tudományos Fantasztikus Tartalom A banditák a Mars talaja alatt rejtőznek. Kifüstölésükre vállalkoznak a bátor rendőrök.
Olvass tovább

Test

Test your Internet connection bandwidth to locations around the world with this interactive broadband speed test from Ookla.
Olvass tovább

Le Cottage Landor

Summary. Le Système du Cottage Landor is the French translation of The System of Landor’s Cottage.A Pendant to Poe’s Last Story (T), an artist’s book that Graham produced in The artist’s name and the work’s title appear on the plain white cover in bold script; most of the text is black but the words ‘Le Système’ are in dark green, upper case letters, larger than the.
Olvass tovább

Sárkánylány

A Sárkánylány főszereplője Milla – a melegszívű, árva kis szolgálólány –, aki Arcosi varázslatos szigetén él. Az emberek ezen a településen úgy tudják, hogy a tűzokádó sárkányok már emberöltőkkel ezelőtt végleg kihaltak. A sziget egykori lakói – a sárkánylovasok – is csak a legendákban élnek tovább.
Olvass tovább

Az elme gyermekei

12/1/ · Az elme gyermekei mindamellett, hogy filozofikus eszmefuttatásaival gondolkodásra készteti az olvasót Cardhoz méltó történetvezetéssel bír, és cselekményei teljesen magával ragadják az embert. Az elme gyermekeiben a korábban megismert mesterséges intelligencia, Jane körül forognak az események, akinek lététől függ szinte 5/5(1).
Olvass tovább

Daniel Deronda

11/23/ · With Jodhi May, Edward Fox, Amanda Root, David Bamber. Set in Victorian London, Gwendolen Harleth is drawn to Daniel Deronda, a selfless and intelligent gentleman of unknown parentage, but her own desperate need for financial security may destroy her chance at /10(K).
Olvass tovább

1 2 3 4 5