Magyar vámpír könyv

Malorie - Madarak a dobozban 2.

Malorie - Madarak a dobozban 2. Folytatódik a Stephen Kinget is letaglózó New York Times bestseller Madarak a dobozban, amelyből rekordnézettségű Netflix-adaptáció készült Sandra Bullock főszereplésével! Húsz évvel az után, hogy Malorie és gyermekei biztonságba jutottak a folyón át, még mindig egyedül a szemfedő védi.
Olvass tovább

Moon-Face & Other Stories

Narrated in London’s inimitable style, Moon-Face and Other Stories offers a collection of deeply insightful stories, including other famous works such as ‘The Leopard-Man’sStory’, ‘The Minions of Midas’ and ‘Planchette’, that consolidated Jack's position as one of the foremost short-story writer of his time/5.
Olvass tovább

Szent László-vér

‎A magyarok Szent Gráljának nevezik azt a serleget, amelybe a hét vezér a vérét csorgatta. Nem találták meg soha, pedig állítólag létezik, és létezik a kés is, amellyel a törzsek vezetői sebet ejtettek magukon. A serlegről és a késről vett vérrel a mai génsebészet könnyedén királyi vért csorgathat bá.
Olvass tovább

Az eltűnt miniatűr

Könyv ára: Ft, Az eltűnt miniatűr - Erich Kästner, Horn professzor a bűnözők krémjéhez tartozik. Igazi profi, a műkincsrablók gyöngye, akin lehetetlen kifogni, hiszen mindig három lépéssel a rendőrség előtt jár. De mit tehet egy ilyen briliáns elme, h3/5(1).
Olvass tovább

Zuhanás a Napba

Könyv ára: Ft, Zuhanás a Napba - Nemere István, Egy holtnak tűnő égitest belsejében földönkívüli népcsoport tengődik. A bolygóra eljutnak a földi űrhajósok is, ám kiderül: ha semmit sem tesznek, az égitest a mi Napunkba zuhan. Meg kell-e menteni az ide5/5(1).
Olvass tovább

Jobb, mint otthon

A Jobb Mint Otthon Kisvendéglő egy közkedvelt, színvonalas szegedi halászcsárda. A konyhája megegyezik a szintén országos hírű Kiskörössy Halászcsárda ízeivel, hisz a két éttermet azonos vállalkozás üzemelteti. Kóstolja meg tradicionális, magyaros halételeinket! Családias környezetben, tóparton, fákkal és.
Olvass tovább

A lánykérés

A lánykérés 90% csillagozás A tizennyolc éves Georgia Hamiltont Londonba küldik a társaságba bevezetendő ifjú hölgyek, az „első bálozók” szezonjára, ám a független szellemű lány, akinek titkos álma, hogy író legyen, egyáltalán nem óhajt részt venni a férjfogási versenyben%().
Olvass tovább

Madarak a dobozban

Madarak a dobozban. Bakancslistához adom. Bird Box. amerikai horror-dráma, sci-fi, perc, Értékelés: 87 szavazatból Szerinted? 45 hozzászólás /10(87).
Olvass tovább

Az Antillák világa

Az Antillák világa (Bourses de voyage) regényt Jules Verne ben május és augusztus vége között írta. Először folytatásokban a Magasin d'éducation et de récréation folyóirat közölte január 1. és december között, majd Pierre-Jules Hetzel adta ki a két részes művet könyv formájában, az első részt július 3-án, majd a két részt egyben Nyelv: francia.
Olvass tovább

Hiszti - Minitréning szülőknek egy elviselhető dackorszakért

Hiszti - Minitréning szülőknek egy elviselhető dackorszakért Pethő Orsolya. Hiszti című új könyvünk a szülőknek segít átvészelni a dackorszakot. gondolkodnivalót. Ha úgy vesszük, ez egy hisztikezelő minitréning, melynek elvégzése után gyermeked részéről kevesebb és enyhébb dührohamra számíthatsz.5/5(1).
Olvass tovább

Lángoló sorok

Lángoló sorok, ISBN , ISBN , Brand New, Free shipping in the US. Seller assumes all responsibility for this listing. Shipping and handling. This item will ship to United States, but the seller has not specified shipping creacioneslorenzo.com Rating: % positive.
Olvass tovább

A nagymamám azt üzeni, bocs

Könyv ára: Ft, A nagymamám azt üzeni, bocs - Fredrik Backman, Elsa majdnem nyolcéves, és különleges. Nagymamája hetvennel több, és némileg őrült. Hogy mennyire, azt ki-ki másként értékeli. Másként a szomszéd, akit nagymama mintegy véletlenül eltalál e5/5(7).
Olvass tovább

Megint utat tévesztünk?

Megint utat tévesztünk? - „Mi kimaradtunk a nagy fellendülésekből, így joggal kérdezhetjük: miért nem ment eddig jobban nekünk, és mit kellene másként.
Olvass tovább

Nevezd csak szeretetnek

Könyv ára: Ft, Nevezd csak szeretetnek - Visky András, Egyetlen könyvet ismerek behatóan, azaz mindennel együtt, ami és aki vagyok: a Bibliát. Szilánkos töredékek és nagy ívű elbeszélések, istentelen családtörténetek és sötét szerelmek: egy cenzúrázat5/5(1).
Olvass tovább

Georges

Shop and rent at Georges for a wide selection of digital cameras including Point & Shoot Cameras and Digital SLR cameras, camera accessories, lenses, and camcorders. Your own digital camera warehouse.
Olvass tovább

1 2 3 4 5