E-könyv letöltés fórum

Még ha kőből lennél is

Még ha kőből lennél is. Michelangelo Buonarroti. $; $; Publisher Description. A nagy Michelangelo (–) lírai költeményeivel az irodalomtörténetben is megörökítette a nevét. Művei a korabeli szonett- és canzone-irodalomban magasan az átlag fölé emelkednek. Csiszolt, komoly művészettel ötvözött.
Olvass tovább

Csillagos éj

Van Gogh Csillagos éj című képe talán a művész leghíresebb alkotása. A festő gyakran alkotott a szabad ég alatt, azóta csillagászok és fizikusok is vizsgálták képeit. “Feltétlenül le akarom festeni a csillagos eget. Gyakran az az érzésem, hogy az éjszaka több színt rejt magában, mint a .
Olvass tovább

Legszebb heged

Legszebb heged book. Read reviews from world’s largest community for readers. BARBARA a House of Broken Hearts névre keresztelt bár vezetőjeként nehéz so 5/5(2).
Olvass tovább

A feledés enciklopédiája

12/7/ · A feledés enciklopédiája Ungvári Tamás A XX. század történetének 75 lényeges vagy lényegtelen, de lejegyzésre igencsak méltó eseménye sajátos formázásban pereg ebben a nagy sodrású kötetben. Érzékenység és tárgyismeret, irónia és szókimondás 5/5(1).
Olvass tovább

Óraverzum

‎Óraverzum. Ősi, gigászi gépezet, fogaskerekek hajtotta, mechanikus naprendszer. Mirkó, Seon királyának fia többnyire magányosan múlatja idejét a Fellegvár titkos folyosóin csatangolva. Egyetlen barátja a szórakozott, ám talpraesett nagynénje, Szaffi, aki szabadidejében hihetetlen masinákat büt.
Olvass tovább

Felfüggesztett halálbüntetés

Felfüggesztett halálbüntetés a gyilkos politikusfeleségnek. Felfüggesztett halálbüntetésre ítélte a kelet-kínai Hofej város bírósága Po Ku Kaj-lajt, Po Hszi-Laj volt csungkingi párttitkár feleségét. A vád szerint a nő meggyilkolta a család barátját, Neil Heywood brit üzletembert.
Olvass tovább

Les Freres Corses

Directed by André Antoine. With Henry Krauss, Romuald Joubé, Rose Dione, Jacques Grétillat.
Olvass tovább

A csemegepultos naplója

8/30/ · A csemegepultos naplója nagyon élethű, bár ez nem is meglepő, a szerző kipróbálta magát csemegepultosként és ezekből a kalandokból merített ihletet. Munkám során találkoztam hasonló karakterekkel (kisboltosok, zöldségesek, trafikosok), emiatt is élvezetes volt olvasni a könyvet%().
Olvass tovább

Szenzációs szerető

Könyv ára: Ft, Szenzációs szerető - L. J. Shen, "A Szenzációs szeretőben minden megvan, amit a munkahelyi románc megkíván: forró hangulat, szenvedély, konfliktus és a lebukástól való félelem." - Harlequin Junkie "Humor, forró hangula4/5(4).
Olvass tovább

Juliet - Három történet

A három történetből az bontakozik ki, hogy néhány találkozás – flörtölés egy idősebb férfival a vona­ton; később fiatal anyaként látogatás a szülői házba; még később a kapcsolatkeresés elidegenedett felnőtt lányával – hogyan alakítja Juliet, a klasszika-filológia-tanár sorsát.
Olvass tovább

Lándzsahegy

Possessive forms of lándzsahegy; possessor single possession multiple possessions 1st person sing. lándzsahegyem: lándzsahegyeim: 2nd person sing. lándzsahegyed: lándzsahegyeid: 3rd person sing. lándzsahegye: lándzsahegyei: 1st person plural lándzsahegyünk: lándzsahegyeink: 2nd person plural lándzsahegyetek: lándzsahegyeitek: 3rd.
Olvass tovább

Meg se kínáltak

Meg se kínáltak Bödőcs Tibor "Az elesett magyar vidék féltérdre emelkedik a kocsma padlójáról, visszamászik a bárszékre, és mesélni kezd Gyöngyinek a pultnál. Elmeséli az életét. Elmondja, milyen volt dolgozni odakint, milyen lenni odalent, illetve hangosan gondolkodik, milyen is lehet odafent.4/5(76).
Olvass tovább

Én vagyok a napod

Könyv ára: Ft, Én vagyok a napod - Marie Pavlenko, Déborah úgy kezdi az érettségi évét, hogy egy pár cipője sincs, Isidore-nak, az utcáról felszedett kutyának köszönhetően, aki lázas szenvedéllyel rágja szét mindegyiket. De nem ez a legnagyobb baj, tá5/5(1).
Olvass tovább

Hallgatni akartam

A Hallgatni akartam című művet az Egy polgár vallomásai harmadik, befejező kötetének szánta Márai, ig azonban az író hagyatékában, kiadatlanul kallódott. A kéziraton szerepel befejezés gyanánt, vagyis ez a mű tekinthető Márai első, emigrációban írt, befejezett művének.
Olvass tovább

Janka estéi

A Janka estéi trilógiává fűzi össze a három nagyregényt, a Jadviga párnáját, A fényképész utókorát és az Idegen testünket. Szereplői, akik eddig is fel-felbukkantak itt is ott is, most végigvándorolják, és,,saját hangjukon" végigbeszélgetik szemünk előtt a XX. századot.
Olvass tovább

1 2 3 4 5